Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Már olvasható az interneten egy félelem nélkül összeállított
  2015-09-20 10:51:03, vasárnap
 
  Lovas István

Végre!

Már olvasható az interneten egy félelem nélkül összeállított nemzetközi sajtószemle
(http://nssz.blogstar.hu)

Néhány kiemelés az nssz.blogstar.hu portálon naponta megjelenő sajtószemlék tegnap és tegnapelőtt posztolt témáiból:

- Soros segíti a migránsokat Európába jutni (balliberálisok, figyelem! - nem ,,konteó", hanem - nagyon kínos - tények)

- Lengyel (!) folyóirat: amikor majd Európa számos országából Putyin Oroszországába menekülnek biztonságot keresve a kontinenst elöntő migránshullám elől

- Totális hallgatás arról, hogy a schengeni szerződés 23-ik cikkelye 2. pontja szerint a határellenőrzés visszaállítása 30 nap után korlátlanul hosszabbítható.

Ezen kívül egy teljesen friss hír: Alex Salmond, 2014-ig Skócia miniszterelnöke (,,első minisztere"), jelenleg a brit parlamentben a Skót Nemzeti Párt képviselője háromnegyed órával ezelőtt a globális angol nyelvű orosz RT tévéállomásnak adott interjújában arra a kérdésre, hogy Cameron brit elnök miként kezeli a migrációs válságot ezt felelte: ,,Magyarország Európában az egyetlen ország, amely helyesen cselekszik".

NEMZETKÖZI SAJTÓSZEMLE

2015-09-18

FRANKFURTER ALLGEMEINE ZEITUNG
http://www.faz.net/.../merkels-worte-und-taten-in-der-fluecht...

A vezető német lap szerint Angela Merkel kancellárnak a menekültügyben mutatott, egymással ellentétes fordulatai ,,nyilvánvalóan nem csak számos európai országot ajándékozott meg a menekültválsággal, de emellett inkább Németországot, mint Magyarországot szigetelte el".

YAHOO NACHRICHTEN
https://de.nachrichten.yahoo.com/skandal-in-saudi-arabien-%...
,,Alig hihető, de sajnos igaz: a klímaberendezésekkel jól felszerelt /szaúd-arábiai/ sátrakkal a menekültprobléma azonnal megoldható lenne, mivel kereken három millió menekült számára nyújtanak elszállásolási lehetőséget." E helyett azok üresen állnak, írja a hírportál cikke összefoglalójában és írását így kezdi: ,,Egy fotó, amely kering a világhálón, és fűti a kedélyeket. Míg Európa azzal küzd, hogy a menekülteket a lehető legjobban fogadja, a világ egyik leggazdagabb országában 100 000 luxussátor üresen áll." A Mina melletti sátrakat évente 5 napon át használják, mégpedig a mekkai zarándoklat idején. A sátrak darabonként 64 négyzetméteresek. Üvegrostból készültek és teflonbevonatúak, hogy védjék őket a naptól és tűztől. Minden sátorban van konyha, fürdőhelyiség van, valamint áram- és vízellátással rendelkeznek. De Szaúd-Arábia, akárcsak a többi gazdag Perzsa öbölbeli államok, egyetlen szíriai menekültet sem fogadtak, erősítette meg az Amnesty International. Ugyanakkor Rijad 200 mecset építését kínálta fel annak a fél millió menekültnek, akiket az idén Németországba várnak.

SPUTNIK NEWS
http://de.sputniknews.com/politik/20150917/304375907.html
Az orosz hírportál ismerteti a lengyel ,,Obserwater Polityczny" nevű folyóiratot, amely azt írta, Európában egyre kevesebb olyan ország létezik, amelynek lakói nyugodtan fekhetnek le este ágyukba. És egyre több, ,,puhányok" által kormányzott országban - ahol nem értik az emberek, hogy miért nem tudnak vezető politikusaik megbirkózni a menekültválsággal - Oroszországot csodálják, amelynek polgárai biztosak abban, hogy államuk vezetői nem hagyják őket a migránsválság szabad prédájának. Könnyen eljöhet az az idő, amikor Európa sok országában úgy érzik, Oroszországban nyugodtan fekhetnek le aludni és oda fognak menekülni, írja a lengyel folyóirat.

INFO DIREKT
http://www.info-direkt.at/asylwelle-schwerwiegende-bedrohu.../
Az osztrák hírportál felhívja a figyelmet arra, hogy a fősodratú sajtó /és a politikus osztály/ eddig nem idézte a schengeni szerződés 23-ik cikkelyének 2-ik pontját. Az első szerint a közbiztonság súlyos veszélyeztetése esetén a határellenőrzést maximum 30 napra helyre lehet állítani. Csakhogy a második pont szerint ez a harminc nap további harminc napokra korlátlan számban meghosszabbítható, amennyiben ez a súlyos veszély vagy fennáll, vagy annak fennállásától tartani kell. Erre a cikkre reagálva az unzensuriert.at honlap írásában arra figyelmeztet, hogy az osztrák kormány a bevándorló áramlatot így a közbiztonság súlyos veszélyeztetésének tekinti, és figyelmezteti olvasóit, hamar eljöhet az idő, amikor erdőben sétálva kövekkel dobálhatják meg őket és letéphetik róluk ruhájukat, ha önként azokat nem adják át. ,,Arra is fel kell készülni, hogy leütnek bennünket vagy a torkunkat elmetszik". És arra is, hogy ,,lakásinkat lerohanják".

TASSZ
http://tass.ru/en/world/821945
Az orosz hírügynökség angol nyelvű portálja arról ad hírt, hogy a strasbourgi Európa Tanács Kijevet arra szólította fel, hogy szüntesse meg az újságírók ellen életbe léptetett szankciókat. Petro Porosenko ukrán elnök szerdán írt alá egy, az Oroszország elleni szankciókat kibővítő rendeletet, amely szerint 105 jogi és 388 fizikai személy, köztük újságírók, nem léphetnek Ukrajnába, beleértve a Tassz hírügynökséget is.

HEISE.de
http://www.heise.de/tp/artikel/46/46015/1.html
A német nyelvű hírportál arról ír, hogy a nyugati sajtó már a kilencvenes évek óta korlátozza olvasóik lehetőségét, hogy a cikkeket kommentálják. A cenzúra egyre terjed, olvasható ,,A vita vége" című írásban. A német sajtó az amerikai és brit sajtónál sokkal szigorúbban cenzúrázza az internetes olvasói hozzászólásokat.

NEMZETKÖZI SAJTÓSZEMLE

2015-09-17

FAZ.de
http://www.faz.net/.../horst-seehofer-nimmt-viktor-orban-in-d...
Míg Németország és más európai országok címoldalukon indulnak a magyar miniszterelnök legdurvább támadásával, a vezető jobboldali napilap ,,Nem szabad őt démonizálni" fő- és ,,Seehofer védelembe veszi Orbánt" alcímmel arról cikkezik, hogy a bajor miniszterelnök erősen a magyar miniszterelnök migrációspolitikája mellé állt. Megerősítette, hogy meghívja pártja, a CSU zárt tanácskozására, amelyet a jövő héten a Banzban lévő kolostorban tartanak. Seehoofer miniszterelnök tisztességes kapcsolatokat hajlandó csak fenntartani Orbán Viktorral. ,,Nem minden helyes, amit mond. De helytelen lenne, hogyha mindenhez csak előítéletekkel közelítenénk.

SKY NEWS
http://news.sky.com/.../sky-finds-handbook-for-eu-bound-migra...
Világra szóló felfedezést tett a brit tévécsatorna egyik tudósítója a görögországi Leszbosz szigetén: egy muzulmán migránsoknak írt útikalauzt, melyeket csempészhajókon osztogatnak. Ezekben ötletek, térképek, telefonszámok és az Európán keresztülhaladással kapcsolatos tanácsok olvashatók. A kézikönyvet egy felborult csónakból mosta partra a tengerár és ott lelt rá Jonathan Samuels, a Sky News tudósítója. A szöveg arab nyelven íródott. A menekülteket segítő szervezetek telefonszámait is tartalmazza. A baedekkerek kiadása mögött egy w2eu nevű (Welcome to Europe) szervezet áll. A könyveket ingyen osztogatják Törökországban. Van benne egy segélykérő szám is vízbefulladási veszély esetére .

INVESTMENTWATCHBLOG
http://investmentwatchblog.com/sky-news-finds-soros-open-s.../
Nem kellett sokat keresni ahhoz, hogy kiderüljön, melyik szervezet nyomtatja és osztogatja a menekülési segédkönyvet: Soros ,,Nyílt Társadalom" W2eu (Wecome to the EU) csoportja, olvasható a népszerű, angol nyelvű blogon.

Alles Schall und Rauch
http://alles-schallundrauch.blogspot.hu/.../willkommen-in-eur...
E német nyelvű blog szintén terjedelmes és pontos részletekben számol be arról, hogy a Soros-féle oligarchák mekkora összegekkel szállnak be, amikor arról van szó, hogy az európai kultúrát el kell pusztítani. ,,Gyakorlatilag nincs olyan káosz, felkelés, futótűz, amelyet 'jótevő' alapítványai álcája alól ne keltenének életre és ne gyújtanák meg a kanócát. Lásd a korábbi színes forradalmakat, mint például Grúziában [mely országot Orbán Viktor a mintaatlantista Németh Zsolt buzdítására, a neokon ötletet Eörsi Mátyástól importálva ,'Dzsordzsának" szereti nevezni] , az ukrajnai Majdan-puccsot és a jelenlegi felkelést Macedóniában. Azt a szervezetet, amelyet a Nyílt Társadalom alapítványán át finanszírozza, hogy embereket csalogasson Európába, "W2eu"-nak (Welcome to the EU) nevezi. A menekülteket kézikönyvekkel, tanácsokkal, a legjobb menekülőutakat mutató térképekkel és telefonszámokkal látja el, amelyek segítségével akadálytalanul tudnak eljutni az EU-ba

INFO-DIREKT
http://www.info-direkt.at/die-schweiz-ubt-fur-den-eu-zusam.../
Az osztrák portál arról számol be, hogy a svájci hadsereg már arra gyakorol, hogy mi legyen feladata, ha Európa szétesik. E gyakorlatokat szeptember 16-án, tegnap kezdték el és 25-ig tartanak, Conex 15 fedőnéven.

YNETNEWS
http://www.info-direkt.at/die-schweiz-ubt-fur-den-eu-zusam.../
Az izraeli hírportál arról számol be, hogy Izlandban kormányhatározatot hoztak az Izraelben készült áruk bojkottálására, tiltakozva a zsidó államnak ,,a palesztinok ellenében mutatott rasszista apartheid politikája" ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: határellenőrzést, telefonszámokkal, menekültprobléma, teflonbevonatúak, négyzetméteresek, határellenőrzés, hozzászólásokat, miniszterelnöke, mintaatlantista, veszélyeztetése, csempészhajókon, vízbefulladási, visszaállítása, kézikönyvekkel, miniszterelnök, előítéletekkel, oroszországába, menekülőutakat, magyarországot, törökországban, hosszabbítható, tévéállomásnak, tanácskozására, telefonszámait, hírügynökséget, elszállásolási, menekültügyben, bojkottálására, schallundrauch, oroszországban, akadálytalanul, schwerwiegende, balliberálisok, németországot, forradalmakat, fürdőhelyiség, félelem nélkül, migránsokat Európába, kontinenst elöntő, schengeni szerződés, határellenőrzés visszaállítása, teljesen friss, brit parlamentben, globális angol, migrációs válságot, egyetlen ország, vezető német, menekültügyben mutatott, menekültprobléma azonnal, hírportál cikke, lehető legjobban, világ egyik, Lovas István, Putyin Oroszországába, Alex Salmond, Skót Nemzeti Párt, Magyarország Európában, NEMZETKÖZI SAJTÓSZEMLE, FRANKFURTER ALLGEMEINE ZEITUNG, Angela Merkel, YAHOO NACHRICHTEN, Amnesty International, Ugyanakkor Rijad, SPUTNIK NEWS, Obserwater Polityczny”, INFO DIREKT, Európa Tanács Kijevet, Petro Porosenko, Orbán Viktorral, Jonathan Samuels, Nyílt Társadalom”, Alles Schall, Orbán Viktor, Németh Zsolt, Eörsi Mátyástól, Nyílt Társadalom,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Naplemente  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjt  Alvó cica  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Alvó cica  Ünnepelj csak  Jó éjt  Pillangó  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  György napra  Facebookon kaptam  György napra  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Alakot vált...  Alvó cica  Minden szülő a lényével nevel.  Ébredj  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Viharban csak az a fa marad ál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Emberként automatikusan értéke...  A végzet az  Két tekintet van  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Ma  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Ázzal aki csak szép  Föld napja április 22  Pillangó  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk 
Bejegyzés Címkék
félelem nélkül, migránsokat Európába, kontinenst elöntő, schengeni szerződés, határellenőrzés visszaállítása, teljesen friss, brit parlamentben, globális angol, migrációs válságot, egyetlen ország, vezető német, menekültügyben mutatott, menekültprobléma azonnal, hírportál cikke, lehető legjobban, világ egyik, mekkai zarándoklat, sátrak darabonként, többi gazdag, idén Németországba, orosz hírportál, lengyel &#8222, menekültválsággal &#8211, migránsválság szabad, lengyel folyóirat, osztrák hírportál, figyelmet arra, fősodratú sajtó, politikus osztály, első szerint, közbiztonság súlyos, határellenőrzést maximum, második pont, súlyos veszély, cikkre reagálva, osztrák kormány, bevándorló áramlatot, torkunkat elmetszik&#8221, orosz hírügynökség, strasbourgi Európa, újságírók ellen, német nyelvű, nyugati sajtó, kilencvenes évek, cikkeket kommentálják, cenzúra egyre, vita vége&#8221, német sajtó, internetes olvasói, magyar miniszterelnök, vezető jobboldali, bajor miniszterelnök, jövő héten, brit tévécsatorna, görögországi Leszbosz, muzulmán migránsoknak, felborult csónakból, szöveg arab, menekülteket segítő, baedekkerek kiadása, w2eu nevű, könyveket ingyen, segélykérő szám, menekülési segédkönyvet, európai kultúrát, korábbi színes, mintaatlantista Németh, neokon ötletet, ukrajnai Majdan-puccsot, jelenlegi felkelést, menekülteket kézikönyvekkel, legjobb menekülőutakat, osztrák portál, svájci hadsereg, izraeli hírportál, zsidó államnak, palesztinok ellenében, határellenőrzést, telefonszámokkal, menekültprobléma, teflonbevonatúak, négyzetméteresek, határellenőrzés, hozzászólásokat, miniszterelnöke, mintaatlantista, veszélyeztetése, csempészhajókon, vízbefulladási, visszaállítása, kézikönyvekkel, miniszterelnök, előítéletekkel, oroszországába, menekülőutakat, magyarországot, törökországban, hosszabbítható, tévéállomásnak, tanácskozására, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.